Tab dig eller dø – Et komisk foredrag med seriøse undertoner!

Et foredrag om slankekur, sundhed og hurtigt vægttab!

Oplev en aften fyldt med grin, forundring, nytænkning og håndgribelige teknikker… og for at sikre at du kan huske det du lærer, får du det med dig hjem på cd!

Jeg har kæmpet med overvægt hele livet, indtil jeg for øjnene af hele Danmark løste problemet for åben skærm igennem tv-serien Comedy-Kuren. Efterfølgende har jeg ved siden af mit daglige virke som stand-up komiker hjulpet overvægtige med deres kamp mod kiloene.

I 2009 startede jeg mit 2 årige forskningsprojekt “Sund Slankekur” hvor jeg frivilligt tog 35 kilo på for at tabe dem igen via projektet.

Igennem foredraget “Tab dig eller dø!” får du summen af alt hvad jeg fandt ud af. Det bliver en aften som henvender sig til alle mennesker der interesserer sig for sundhed hvad enten de trænger til at tabe sig eller ej… og jeg kan allerede nu love at der vil blive gennemgået brugbare teknikker der vil give dit liv et kæmpeløft… og de teknikker er så gode at du får dem med dig hjem på en cd så du kan genhøre det hele!

Aftenen forløber således:

1. del – Min baggrund. En komisk fortælling om min kamp mod kiloene, Comedy-Kuren og sidst men ikke mindst det store projekt: Sund Slankekur. Grin og mor dig imens du lærer en hel del om dig selv via fortællingen!

Pause

2. del – Din guide. Igennem anden del af foredraget giver jeg dig en udførlig gennemgang af de teknikker han fandt igennem forskningen. Du lærer også en af de stærkeste mentale programmeringsteknikker der findes som du kan bruge på såvel slankekur som alt andet du ønsker at opnå. Hvis du bare trænger til et ekstra skud energi og et løft i din daglige sundhed får du det nu og skal du tabe dig er her lige hvad du søger efter

psd-blank-white-dvd-case2-e1348594724189_red

Afslutning med udlevering af cd’en “Tab dig hurtigt” til alle og jeg svarer naturligvis på de spørgsmål der måtte være.

Få et uforpligtende pristilbud ved at kontakte dit bookingbureau!